Qué es Rotary?

Rotary és una xarxa mundial composta de 1.200.000 veïns, amics, líders i persones dedicades a solucionar problemes, els que veuen un planeta en què les persones s’uneixen i prenen acció per generar un canvi perdurable en el món, les seves comunitats i en si mateixos.

que es rotary

Per resoldre els problemes més urgents, la dedicació i la visió són requisits indispensables. Per més de 110 anys, la gent d’acció de Rotary ha abordat els problemes més greus amb passió, energia i competència. Ja es tractin de projectes d’alfabetització, el foment de la pau, i l’accés a fonts d’aigua i atenció de la salut, ens esforcem per millorar el món, sempre perseverants fins a complir amb la nostra comesa.

Llegeix més sobre la nostra estructura , la nostra Fundació i la nostra visió estratègica .

 

solucionat-problemes

problemes

 

Què fem

Com a socis de Rotary assumim la responsabilitat de prendre acció, per tal d’abordar els problemes més perniciosos que afecten la humanitat. Units amb els nostres 35.000 clubs:

  • Promovem la pau
  • combatem malalties
  • Proporcionem accés a l’aigua salubre, sanejament i fomentem bons hàbits d’higiene
  • Protegim als mares i fills
  • Fomentem l’educació
  • Desenvolupem les economies locals

involucra’t

 

Per què ens diferenciem

Percebem les coses de manera diferent: Ens valem de la nostra perspectiva multidisciplinària per afrontar els reptes des de diversos enfocaments.

Tenim la nostra pròpia manera de pensar: Posem el nostre lideratge i experiència professional a servei dels altres per solucionar els problemes socials que afecten les nostres comunitats.

Som responsables: Amb la nostra passió i perseverança generem el canvi permanent.

Marquem la diferència en els nostres països i al voltant del món:  Els nostres socis treballen en totes les comunitats i continents.