Sopar Solidari i Conferència de la Dra. Toñy Castillo amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Polio


El passat dijous 18 d’octubre, el Rotary Club de Lleida celebrà un Sopar Solidari, on va rebre la visita de la directora de l’Aula Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, la doctora Toñy Castillo, qui oferí una interessant i emotiva conferència de títol: “Los cuentos que curan…”. La doctora Castillo a més d’especialista pedagoga terapèutica i llicenciada en humanitats, també s’ha dedicat a escriure contes infantils que l’han reconegut i premiat pels seus treballs educatius d’ajuda a conèixer les patologies dels nens.

 

 

 

Per a commemorar el Dia Mundial de la Polio que es celebrarà el proper dimecres 24 d’octubre, el Rotary Club de Lleida ha volgut unir-se a la iniciativa del Districte 2202 de Rotary International, amb una fotografia solidària de grup dels assistent a aquest Sopar Solidari, amb la insígnia “End Polio Now” tot expressant amb els dits, el signe que “tan sols manca això” per a la seva total eradicació. Els beneficis aniran destinats al projecte rotari local de remodelació de dues sales a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, per a convertir-les en una (Sala Rotary) d’estada -office- pels pares i familiars dels nadons prematurs.

 

El Programa PolioPlus de Rotary International escollí aquesta data, 24 d’octubre, com Dia Mundial de la Poliomielitis en honor a l’investigador mèdic i viròleg estatunidenc, el doctor Jonas Edward Salk, qui a mitjans del segle passat va dirigir el primer equip pel desenvolupament de la vacuna contra la poliomielitis, havent-se arribat avui dia al 99% la seva eradicació mundial.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s