Canvi de presidència del Rotary Club de Lleida i presentació de la junta 2018-19


El dijous 28 de juny de 2018 a l’Hotel NH Pirineus de Lleida.

A l’hora prevista s’inicia la recepció dels assistents als que se’ls dóna la benvinguda amb una copa de cava i després que la macero, la Mª. Fernanda C. Del Pozo, procedís al fer el protocol·lari toc de la Campana Dolors d’inici de la sessió i es proclamés respectuosament la Invocació Rotària, per agrair i seguidament procedir a la presentació dels invitats, amb un agraïment especial als que han col·laborat amb la Fila 0 pel nostre projecte Sala Rotary.

Després de l’agradable àpat de germanor, pren la paraula el president, en Kokouvi Tété, qui resumeix l’activitat haguda en el seu període rotari i agraeix la col·laboració rebuda de la Junta Directiva i la de tots els membres del Club.

Seguint amb el protocol es procedeix a fer el corresponent traspàs del Collar Presidencial pel proper període 2018-2019 i que recau en la Mª. Fernanda Calero, qui agraeix la confiança en ella dipositada i que espera correspondre adientment tot sent La Inspiració; per a finalment comentar el seu programa, a més de donar continuïtat als projectes actuals.

presi-1
La Mª. Fernanda abans de presentar a la nova Junta Directiva procedeix a fer el també traspàs de la Banda de Macero a Guillem Sàez i que en aquesta ocasió el Rotary Club de Lleida té el luxe de què el seu Mestre de Cerimònies Rotàries sigui a la vegada el Governador Electe del Districte 2202 i qui precisament és l’encarregat d’imposar el reconeixement Paul Harris Fellow -PHF- a l’ara ja past-president Kokouvi Tété, qui a proposta del Rotary Club de Lleida, La Fundació Rotària de Rotary International li ha atorgat per haver-se fet creditor al títol de Soci Paul Harris per l’efectiva i excel·lent tasca desenvolupada en benefici de la comprensió i les relacions d’amistat entre els pobles del món. Felicitats!

presi-2

La nova Junta Directiva del Rotary Club de Lleida, romana composada de la següent manera:
Presidenta: Mª. Fernanda C. del Pozo
Vicepresident: Kokouvi Tété
President Electe: Manel Ruiz
Secretari: Manel Ruiz
Tresorera: Ester Martínez
Macero: Guillem Sàez
Noves Generacions – Joventut: Montserrat Navarro
La Fundació Rotària – LFR: Kokouvi Tété
Quadre Social i Extensió: Laura Cervera
Comitè d’Imatge: Manel Ruiz

 

presi-3
presi-4A continuació la Mª. Fernanda s’adreça als presents amb la satisfacció d’anunciar la bona nova d’incorporació al sí del Rotary Club de Lleida d’un nou membre actiu i d’un experimentat gran valor solidari i humà, com ho és la Mª. Lorena Jurado, amb la classificació professional de puericultura.

Seguidament ambdues, la Mª. Fernanda i la Mª. Lorena, padrina i nova sòcia respectivament, procedeixen també protocol·làriament a donar lectura de formalització del seu compromís amb Rotary International, d’acord amb els seus principis.
Finalment se l’imposa la insígnia de ROTARY, quedant així reconeguda com a membre del Rotary Club de Lleida. La Mª. Lorena manifesta la seva acceptació i agraeix l’honor que se li ha concedit.

 

En aquest moment intervenen l’Antoni Guiu i l’Abel Boldú, president i soci fundadors del Rotary Club de Lleida respectivament, per a comentar amb satisfacció una mica els orígens i les dificultats de fer arribar la filosofia rotària a la societat lleidatana en aquells anys vuitanta. L’Antoni i l’Abel, en són els únics fundadors en actiu. Gràcies i Felicitats a tots dos!

 

presi-5

La Mª. Fernanda fa menció al company Domingo San Miguel que es troba a Flémalle, Bèlgica, qui malgrat les dificultats tècniques de connexió, ens ha fet saber: “Felicitaciones a nuestra nueva presidenta. De mi lado, a parte apoyarla espero en septiembre y del muncial poder darla y daros la alegría de aconseguir una medalla.- Un abrazo y feliz noche.- Muy elegante “nuestra” presidenta ¡¡¡¡¡”.

presi-6.jpg

El Rotary Club de Lleida, també ha volgut homenatjar amb un petit detall a dues valentes companyes, la Laura Cervera i la Concepció Santandreu, pel seu encoratjament i ànims de lluita i perquè ja les tornem a tenir en plena activitat. Enhorabona noies!

S’informa que a taula hem preparat uns petits obsequis individuals, que són:

  • Una mostra (0,25 l) d’oli d’oliva verge de categoria superior obtingut directament d’olives i només mitjançant procediments mecànics, produït i envasat per la Cooperativa de Maials, empresa col·laboradora amb La Fundació Rotària, als que els hi agraïm.
  • Una pasta que hem encarregat la seva elaboració a les Monjas de Clausura Clarisas del Monasterio de la Inmaculada de la Orden de Santa Clara de Monzón, Huesca. Bon profit!

 

Com es veu a la següent instantània la vetllada ha transcorregut dins un distés i amical ambient rotari, pel que la Mª. Fernanda, acomiada l’acte tot reiterant l’agraïment als assistents la seva presència i col·laboració.
presi-7

El Macero, Guillem, clausura l’acte amb un toc de la Campana Dolors.

Crònica i fotos:  Fernando Huerta. Secretari tècnic i Membre Honorari del RC de Lleida