Accions Dia Mundial Contra la Pòlio: Venda de l’oli solidari del Rotary Club de Lleida amb la col·laboració de Supermercats Plusfresc


A la imatge, a l’esquerra, Kokouvi Teté, President del Rotary Club de Lleida ia la dreta, el Sr. Rafael Oncins, Director de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Supermercats Plusfresc davant del lineal amb les garrafes d’oli solidari de la campanya .

En virtut de l’acord assolit entre el Rotary Club de Lleida i la cadena de  Supermercats Plusfresc,   aquests comercialitzessin l’oli solidari del Rotary Club de Lleida, que podrà ser adquirit a la seva botiga Sunka Ruano situada al carrer Bisbe Martí Ruano, 12 de Lleida.

Aquest oli, d’una excel·lent qualitat, prové de la Cooperativa Baró de Maials , amb denominació d’origen “Les Garrigues” i compta amb un etiquetatge especial amb el banderí del Club i la informació sobre la campanya de productes solidaris. En els cartells informatius s’indica als clients que en adquirir aquest oli estan contribuint a eradicar la Polio al Món.

Cada garrafa d’oli de 5 litres, amb un preu de venda al públic de 22 €, aporta el  10% del seu import a la Fundació Rotària, en benefici del programa End Polio Now, el que equival a  5 dosis de la vacuna.  Kokouvi Teté, President RC de Lleida

Aquesta iniciativa s’engloba dins de la campanya d’accions en commemoració del Dia de Mundial contra la Pòlio que se celebra a tot el món el 24 d’octubre.

Plusfresc està encantat de col·laborar en aquesta campanya contra la Pòlio, i altres
com el “Projecte Kilo” de recollida d’aliments. 
Consolidant l’excel·lent
relació amb els rotaris de la nostra ciutat.  Rafael Oncins, director RSC Plusfresc

PlusFresc-OLI-SOLIDARI-RC-de-Lleida-low

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s