Convocatòria VI Premi Protagonistes del Demà del RC de Lleida…


Banner_protagonistes

RECONEIXEMENT DEL CLUB ROTARI DE LLEIDA A LA JUVENTUT

El Club Rotari de Lleida i Rotary International volem, mitjançant aquesta convocatòria, premiar a nivell local els joves que demostrin tenir unes actituds i unes aptituds que els capacitin per a treballar d’una manera activa en la construcció d’un futur millor. Volem valorar la capacitat d’esforç i de treball dels nois i noies de la nostra zona i donar a conèixer a la societat lleidatana els valors que ha de tenir la nostra joventut. I amb l’esperança d’aconseguir-ho Rotary International els ofereix tota la seva infraestructura i el seu prestigi a nivell internacional.

Aquest Premi va néixer amb la intenció de consolidar-se i de ser un dels guardons amb més prestigi de la nostra zona, aspiració que ve avalada per l’èxit que està tenint en altres ciutats del nostre país. I amb ell volem premiar joves que demostrin esperit emprenedor, capacitat de lideratge, honradesa, actitud de servei, i una formació i qualitats ètiques que els converteixin en un estímul i un model pels altres joves.

Busquem facilitar el desenvolupament personal d’aquests joves, posant de manifest les seves virtuts i destacant com exemples de forma pública i notòria determinades actituds davant la vida.

Per això, volem un/a jove:
– Amb bon expedient acadèmic
– Amb sensibilitat social
– Que sigui un exemple pels altres


 


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s