Trobada interclubs rotaris de les terres de Lleida, al Castell de Mur, per a preveure activitats conjuntes…


A la casa rural Cal Soldat, Castell de Mur, Collmorter, es van reunir, el dissabte 27 de setembre, membres del clubs rotaris de les terres de Lleida, amb l’objectiu de plantejar la realització de possibles projectes comuns.

mur_1  mur_3 mur_2

Fruit de la conversa és el següent “manifest” que bategem com del “Castell de Mur”, per la seva proximitat…

  1. Seguint les directrius del Governador del Districte 2202 Sr. Ignacio Martínez de Cardeñoso, i coordinats per Sr. Rafael Fonollà, s’han reunit a Castell de Mur representants dels clubs de Lleida, Espot Pallars, Solsona, La Seu d’Urgell i Vall d’Aran, amb la finalitat de potenciar l’activitat conjunta dels clubs de la província de Lleida.
  2. Fruit del treball previ, s’han analitzat possibles propostes i s’ha acordat crear una comissió formada per un representant de cada club per portar a terme i fer el corresponent seguiment d’aquests propostes que s’emmarquen en la línia del desenvolupament d’iniciatives de suport i ajuda a la joventut emprenedora, plenament relacionada amb diverses avingudes de servei de Rotary.
  3. A instàncies del club de Lleida, es proposa la implicació dels clubs reunits en el desenvolupament d’una iniciativa que té com a base el sector agroalimentari de la província de Lleida, assolint les avingudes de Rotary pel que fa a la Responsabilitat Social Corporativa i la preservació del Medi Ambient. A més de l’intercanvi, relació i trasnsferència de coneixement, la iniciativa  promou també la venda de productes agroalimentaris amb caràcter solidari.     Aixímateix es proposa organitzar un camp internacional amb la col·laboració d’empreses       compromeses amb la iniciativa. Per tot el desenvolupament, es valorarà establir vincles i col·laboracions amb la UdL (Universitat de Lleida) i altres entitats, a fi de treballar conjuntament en objectius d’interès mutu.
  4. Del contingut d’aquesta trobada se’n donarà lectura als clubs corresponents per a que, si procedeix, aquests clubs signin un document d’intencions amb data anterior al dia 31 d’octubre.
  5. L’objecte i l’abast d’aquesta iniciativa romandran oberts a la participació d’altres clubs si es considera del seu interès.

En acabar la reunió van rebre la visita del Joan Martí que els va fer la presentació de l’empresa familiar. LA MASOVERA: Cervesa artesana Tremp http://lamasovera.cat/ i va oferir fer un tast dels seus productes…

mur_4  mur_5

Finalment es va fer una fotografía de grup…

mur_6

(D’esquerra a dreta): Guillem Saez / RC de Lleida; Abel Boldú / RC de Lleida; Lluis Moreu / RC Vall d’Aran; Rafael Fonollà / RC de Solsona (Assistent del Governador); Marc Guillén / RC Espot Pallars;  Montse Bastida / RC Espot Pallars; Joan Purgimón / RC Seu d’Urgell; Antoni Vila / RC Seu d’Urgell.

i després una visita guiada al Castell de Mur, que s’hi troba a prop… i també a la seva Col·legiata de Santa María de Mur

mur_7   mur_8

Una reunió fruitosa que albira properes activitats conjuntes.

One thought on “Trobada interclubs rotaris de les terres de Lleida, al Castell de Mur, per a preveure activitats conjuntes…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s